Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cajs konkvest v4 6-24x50
#1
Da li je neko imao iskustva sa ovom optikom,da li bi valjala za u papir ,znam da se pravi u Japanu ali izmedju mnogih drugih poznatih koji se prave u Japanu,Kini ,Filipinima a u istom cenovnom razredu i nje mozda je bolje izabrati ipak nju,jer jbg ,cajs je cajs?
Pesadija majka,a bratac? Cool
Reply
#2
(11-08-2020, 10:10 PM)ljudmila Wrote: Da li je neko imao iskustva sa ovom optikom,da li bi valjala za u papir ,znam da se pravi u Japanu ali izmedju mnogih drugih poznatih koji se prave u Japanu,Kini ,Filipinima a u istom cenovnom razredu i nje mozda je bolje izabrati ipak nju,jer jbg ,cajs je cajs?

Coquest linija je pravljena iskljucivo zbog Americkog trzista i jedno vreme samo je tamo mogla da se kupi. Jedan od nasih clanova iz USA je imao bas nju i bio je prezadovoljan.
Ono sto se od pre 5-6 godina definitivno promenilo je to da su se na trzistu optike srednjeg cenovnog ranga, pojavili proizvodjaci koji za istu cenu koju nudi Zeiss na primer, dobija dosta vise. Treba imati na umu da se prilikom kupovine Zess-a, Kahles-a, S&B delom placa i brend. 
Ono sa cime se svaki strelac u Srbiji suocava je : potrosicu gomilu novca a nije to to. Ja sam uz pomoc prijatelja uspeo da narucim optiku za sebe i narucio sam je iskljucivo na osnovu reveiw koje sam nalazio na youtube-u. Izbor se pokazao kao pogodak. Ako ne zelis da rizikujes ni malo mislim da mozes da se oslonis na Zeiss, a ako mozes da priustis mali rizik za taj novac verovatno mozes dobiti optiku boljih karakteristika. 
Iskreno se nadam da ce neko jos uskociti u temu da ti malo bolje pomogne, posto je ovo sto sam ja rekao nesto poprilicno opste. 
Licno sam se vodio sledecim parametrima i poredjacu ih po vaznosti:
1. Mehanicka preciznost
2. Opticka jasnost slike
3. tip koncanice

thunder11
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)